Shoulder pump välys?

Long Range

Well-known member
Te kaiken kokeilleet ammattilaiset.Mikähän edes lie Suomen kielen sana hylsyn olakkeen ja patruunapesän olakkeen väliselle toleranssille?

Kuitenkin olette varmaan tuotakin välystä muutelleet? Onko millaisia huomioita kertynyt?

Timppa

Ps.Tuossa pitkän matkan Dasher ampujan kokemusta eli välys 0,038-0,05 mm ollut ok ja kun kasvattanut 0,13 mm:iin niin pystyhajonta kasvanut.

Now get back to shoulder bump on a bolt action match rifle I have tried several different amounts of shoulder bump you want the bolt to close easily but you don't want the handle to just drop down with no resistance if it does that you have to much bump. .002 usually works best for every cartridge my Dashers like .0015 to .002 when I went to .005 I saw a big change in groups it cause vertical groups at 365 yards and especially 1K.

Kokeillaan kuvan liittämistä.Ei liity mitenkään tähän juttuun.
 

Liitteet

  • Hierottu.jpg
    Hierottu.jpg
    1,1 Mt · Katselut: 10
Eikö kukaan "uskalla" vastata? Tuli vaan mieleen kun en saanut N133.lla 6 mm Beggsiin mieleistä käyntiä ja tuo N130 antoi/ on antanut minun tarpeisiin ok käyntiä mutta on senverran äkäisempi,että venyttää hylsyä nopeammin.

Ainakin nuo pitkän matkan ampujat suosivat 0,002" eli 0,05 mm välystä.

Tuossa Eric Cortinan videolla hyvin tuotu savotta esille:

www.youtube.com/watch?v=htvk1UYOXm8&t=23s

Timppa
 
Tähän tuli kyllä blackout, mutta sulkuvälistähän puhutaan...tämähän on pesitystermi, mutta samaa asiaa ajetaan takaa. Jos sulku hartiasta, ei vyökannasta. Kyllä ko. asian muuttamisella on merkitystä, mutta samalla tulee huomioitavaksi; onko uudet hylsyt, montako kertaa ammuttu, yhteneväiset lataukset ( esim. testeissä). Nämä kaikki muuttavat tuota supistuksen määrää ja jopa tarvetta...
 
Back
Ylös