Melkoinen läjä erilaisia luoteja alkaen 0,08€ kpl

Täällä voit myydä tavaraa. Yksityisille henkilöille ainoastaan. Ei yritysten myynti-ilmoituksia.

Valvoja: Ylläpitäjät

khaivula
Viestit: 8
Liittynyt: 8.3.2020 9:45

Melkoinen läjä erilaisia luoteja alkaen 0,08€ kpl

Viesti Kirjoittaja khaivula » 28.3.2020 20:15

Lupailin autella perikuntaa ase- / muitten niihin liittyvien romujen myynnissä. Luotien osalta sovittiin, että minä ostan ne pois ja myyn sitten pikkuhiljaa niitä foorumeilla. Kerroin mitä voin maksaa ja mitä niistä voisi saada, jos kaikki menee kuin Strömsöössä. Ymmärsivät että tämä on helposti vuodenkin projekti ja että erotuksesta ei satojen tuntien työmäärälle paljoa palkkaa jää.

Luoteja on paljon ja ennen kaikkea lähes sataa eri sorttia (osa vielä mysteeripusseissa), joten kerralla myyntiin laitto voi olla liian hankalaa. Yksi perikunnan muuta tavaraa hakenut asiantuntija totesi, että läjässä paljon semmoisia kuulia, joista voi melkein kaupan hinnan pyytää. Toisaalta osalle ei välttämättä ottajia löydy. ”Strömsöö”-arviossani en tämmöstä osannut huomioida. Ikävä kyllä en sen tarkemmin ehtinyt kysyä mitkä oli näitä helposti myytäviä kuulia.

Laitan kuitenkin kaikki myyntiin kerralla, mutta pistän kaikkiin aluksi ”helposti myytävien” hinnan. Tuleepa samalla selvitettyä, onko siellä edes semmoisia.

Jos listalla on kiinnostavia kuulia, joissa mielestäsi hinta on kohdillaan niin laita sähköpostia viestin lopussa olevaan sähköpostiosoitteeseen. Ei siis mitään tarjouksia tmv. vaan pelkästään ostoilmoituksia. Nyt sen verran vielä muuta hommaa tuon pesän kanssa, että en kovin paljoa mitään myyntivääntöä ehdi tehdä. Em. asiantuntija suositteli, että tässä tilanteessa ehkä kannattaisi laittaa luodit myyntiin vasta kesällä, mutta kokeillaan nyt tällä lailla ensin.

Alla linkki listaan luodeista, jossa luotien määrä / arvio siitä ja halvin löytämäni hinta kaupassa (minkä löysin), ko. hinta * 0,80 ja hinta per 100 (jos luoteja vähintään sen verran). Hinta jokaisessa luodissa siis nyt 80% kaupan halvimmasta hinnasta (minkä löysin). Jos luoteja on alle sata, niin se on minimimäärä minkä myyn. Muuten minimiyksikkö on 100 luotia. Hintaan päälle postimaksu (isommissa määrissä ilmainen postitus). Hinnan olen katsonut 100 kappaleen mukaan (en siis tuhannen, enkä sadantuhannen 😊)

https://drive.google.com/file/d/1ujnJ-7 ... sp=sharing

Tilauksen siis voit laittaa osoitteeseen:

koo.haivula(ättiä)gmail.com

Sähköpostiviestin otsikkona voisi olla, vaikka luodin tiedot, niin pysyisin varmaan paremmin kärryillä, jos kauppoja tulisi vaikka useampi.

Vähän sekavasti selitetty taas, mutta toivottavasti sai jotain selkoa. Taulukossa voi olla virheitäkin, eli tarkastan kyllä määrän jne. ennen kauppoja.

ps. jos myynti-ilmossa on jotain pielessä niin voi vaikka yv:lä vinkata.

khaivula
Viestit: 8
Liittynyt: 8.3.2020 9:45

Re: Melkoinen läjä erilaisia luoteja alkaen 0,08€ kpl

Viesti Kirjoittaja khaivula » 29.3.2020 11:19

EDIT290320: Linkin taulukkoon muokattu myyntitilanne. Koitan pitää homman lapasessa vaikka noita ostoilmoituksia sateleekin enemmän kuin arvioin.

khaivula
Viestit: 8
Liittynyt: 8.3.2020 9:45

Re: Melkoinen läjä erilaisia luoteja alkaen 0,08€ kpl

Viesti Kirjoittaja khaivula » 31.3.2020 22:42

EDIT310320: Myyntitilanne päivitetty. Taulukon virheitä korjatut ja per 100 luotia hinta poistettu. Kiitoksia kaikille kaupoista ja toivotaan että vielä perilla tulemattomatkin paketit on sitä mitä pitää.

känsä
Viestit: 58
Liittynyt: 2.10.2008 16:43

Re: Melkoinen läjä erilaisia luoteja alkaen 0,08€ kpl

Viesti Kirjoittaja känsä » 7.4.2020 22:19

Onko 70gr sierraa jäljellä.

Vastaa Viestiin