Sivu 1/1

Minikilpailuja?

Lähetetty: 22.3.2020 22:30
Kirjoittaja TeeHooVaris
Ettei vain henkinen lama pääsisi iskemään, niin uskallan ehdottaa: Nyt pienillä porukoilla radalle ja kisaamaan. Jos ei muuten, niin kaksikin kaverusta riittää luomaan kilpailutilanteen. Jätetään turvaväliksi pöytä tai pari tyhjäksi. Ja kun Palmisano tai jokin muu virallinen kilpailu ennemmin tai myöhemmin ammutaan, niin oltaisiin valmiinpia kuin ihan kylmiltään. Aina näissä vehkeissä on jotain säädettävää.
Kelitkin lämpenevät koko ajan ja olot radalla senkuin paranevat. Lumikaan ei haitanne ainakaan etelän radoilla. Ja ne makkaratulet - niitä ei pidä unohtaa.

Re: Minikilpailuja?

Lähetetty: 23.3.2020 6:08
Kirjoittaja Koheltaja
"Jokainen treeni on kilpailu"

Tällä tarkoitan sitä että myös treenin voi vetää kilpailuna vaikka olisi yksin radalla. Ei se oikeaa kisatilannetta vastaa mutta opettaa rutiinia ja keskittymistä kilpailuun, tätä metodia on käytetty vuosien aikana eri lajeissa. Kun treenikisassa oppii tiettyyn toimintamalliin, silloin kilpailut menee samalla kaavalla ilman turhia jännityksiä koska on luotto omaan tekemiseen ilman ylimääräistä säätämistä.

Keskittykää täysillä treeneihin ja ampukaa treenit läpi kilpailuna, älkää poiketko treenin aikana "omiin soveltamisiin" vaan tehkää suoritus kuten kisassa. Lataus ja välinetestit aina eri kerralla kun kisatreenit.

Ei tämä toisia vastaan kilpailemista voita, mutta nyt on hyvä rakentaa omaa kisarutiinia ja itseluottamusta tuleviin kisoihin. Sitä osaa mitä opettelee :)

Re: Minikilpailuja?

Lähetetty: 23.3.2020 9:56
Kirjoittaja 6mm br
Viimekädessä kilpailuissa on kuitenkin kyseessä omien hermojensa voittaminen. Sitä on nyt hyvä harjoitella. Monella taito riittää ampua pientä nippua harjoituksissa mutta kilpailuissa tulee se hups prkl...

Re: Minikilpailuja?

Lähetetty: 4.4.2020 18:11
Kirjoittaja Jari Raudaskoski
Kolme reissua radalle tehtynä. Lähinnä hylsyjen paisutusta, mutta Ilkan kans ammuttiin vähän nippujakin. Ihan mukavaa vaihtelua tähän jouten oloon...
Lähi aikoina taas....

nimim. Imuroin 3 kertaa päivässä - liikaako??? :) :D

Re: Minikilpailuja?

Lähetetty: 4.4.2020 20:10
Kirjoittaja T.M.T.

Re: Minikilpailuja?

Lähetetty: 8.4.2020 20:57
Kirjoittaja Ilkka K
Nythän olisi hyvä ampua jonkunlaista webcuppia. Eli halukkaat ampuisi 5x5 "kisat" tiettynä päivänä/viikkona ja pistäisi tulokset tänne.

Tuloksethan ei ole keskenään vertailu kelpoisia kun ammuttaisi eri radoilla, mutta harjotuksena menis.