Delegaattikuulumiset Kanadasta

Jaoston tiedotuskanava

Valvojat: Ylläpitäjät, Jaosto

nalle puh
Ylläpitäjä
Viestit: 653
Liittynyt: 3.1.2005 0:58
Paikkakunta: Jyväskylä
Viesti:

Delegaattikuulumiset Kanadasta

Viesti Kirjoittaja nalle puh »

Kanadan MM-kilpailujen aikaan käydyssä palaverissa keskusteltiin seuraavista asioista.

Seuraavat kilpailut:
- 2021 Etelä-afrikka (kesä-heinäkuu), https://www.kbrc.co.za/ Krokodilspruit. Tästä käytiin pitkät keskustelut, kun haku on tehty Cape Townin radasta ja järjestäjä joutui siirtämään kilpailut Pretorian radalle kun kilpailun suunnitelman mukainen aikataulu nopeutui. Turvallisuus aspekti on saanut kilpailijat varuilleen Pretorian turvallisuustilanteesta. Järjestäjä kyllä vakuutti tilanteen olevan kunnossa. Mahdollinen ja ellei todennäköisempi kilpailupaikka tulee olemaan kuitenkin turvallisempi Cape Town, jonka puuhamies uskoo saavan kilpailukuntoon kisoihin mennessä. Tilanteesta tiedoitetaan kun asia varmistuu.
- 2023 Ranska, uusi iso ratakompleksi Châteauroux. Sama paikka missä EBC 2020 järjestetään samaan aikaan piekkarikisojen aikaan. Jompi kumpi päiväys EM-kilpailuista tulee muuttumaan.
-2025 Yhtään hakemusta ei ole tullut määräajassa. Tilanne sinänsä ei ole huolestuttava, kun uutena kilpailupaikkana Etelä-amerikka ja Argentiina on mahdollisesti järjestämässä kilpailut. Buonos Airesin kaupungin rata muuttaa uuteen osoitteeseen ja valmistunee mahdollisesti ensi vuonna. Toinen vaihtoehto voisi olla USA, Holten, MI

Sääntö asiat:
- hiekkapussin sisältö ei ole enää "hiekka" vaan mineraali
- piekkarikilpailuissa max 9 viiriä radalle. (ei koske keskisytytteistä)

Ehdotus uudesta palkinnosta:
- Voittaja maa. Tästä ehdotuksesta keskusteltiin hyvin pitkään, eikä asiasta päästy juurikaan käsittelykelpoiseen suunnitelmaan. Nykyinen palkontojen jako on rakennettu joukkuekilpailun pohjalle, josta selviää paras joukkue. Tämä halutaan selkeästi säilyttää, mutta jatkossa tarkennetaan vielä voittaja maa palkinnon määrittelyä.
Hunajaa rakastava nalle, joka on taipuvainen filosofisiin mietelmiin ja lorujen keksimiseen
Lukittu